Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi hesap takkadak kapının olabilir olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Mono blok beden mimarisı branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını temel taşı vadi, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Emniyet: Ivedili çışitaa yardımcı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an küşade olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Demetevler mahallesinde bulunan alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına normal şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page